Solano szemüvegek

Dioptriás szemüveg

Solano, szemüvegek azoknak készültek akik elég magabiztosak ahhoz hogy magát az időt kergessék – mindeközben megőrizve az ismert funkciókat és a kellemes tapintású minőséget. Szemüveg, ahol a látványos találkozik a misztikussal: forma, elegancia, érzelmek. Olyan kialakítás, amelyet az a képessége határoz meg hogy egy csipetnyi bátorságot hoz a megkülönböztetett klasszikus életformába. Forma, a stílus, a bőséges elegancia serkenti az elmét és felébreszti az érzelmeket. A divat és a szembarát technológia ötvözése a márkánk lényege. 
Kínálatunkban sokféle kollekció található: napszemüvegektől az optikai kereteken át egészen a többfunkciós CLIP-ON modellekig, amelyek ötvözik az optikai keretek funkcionatilását a legmagasabb szintű napsugárzás elleni védelemmel. Magasan spezializált márkaként a SOLANO egy SOLANO SPORT kollekciót is kínál, amely a különböző szakterületű sportolók és az aktív életmódot folytatók számára készült. 

Cél: nők, férfiak 30+, junior 

Fauna - limited edition

Kontaktlencse

A méh, a szkarabeusz bogár, a pillangó, and és a szitakötő lettek az eredeti kollekció megkülönböztető jegyei, mint a kereteket díszítő elemek. 
A szkarabeusz bogár új élethez kapcsolódik. A szitakötő arra inspirál hogy bátran beleugorjunk a szembeszélbe és felfedezzük a világot, egyben szimbolizálva az egyensúlyt. A méh megtestesíti az erős munkamorált és egészséget, és egyben tekintélyt is ad. A pillangó a szépséget és a szabadságot képviseli-metamorfózisra ösztönöz. A keretek stílusának megválasztásával mindenki a saját személyiségéhez illesztheti az egyes állatok szimbolikus vonásait.

Kidolgozott, kézzel készített rovarábrázolások rózsa aranyból és ezüstből díszítik a szemüveget. 
Négy egyedi rovarmotívum, keretek sokféle színben. Mindegyik témának megvan az egyedi tokja, amellyel még elegánsabbá és stílusosabbá válik a nemes réz színű, kozmetikai, rovar alakú tűkkel. A szemnek tetsző kiegészítőket kínálunk. Felhívják magukra a figyelmet és műalkotásnak tekinthetők, bár nem kízárólag különleges alkalmakra szánják őket. 

Solano - CLIP-ON

Kontaktlencse

SOK LEHETŐSÉG – EGY VÁLASZTÁS!

A CLIP-ON kollekciót innovatív technológia és forradalmi anyagok felhasználásával hoztuk létre, amelyek még a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégítik.
Egyetlen termékben össze tudtuk párosítani a dioptriás szemüvegek funkcionalitását olyan első osztályú védelmi eszközökkel, mint az UV-szűrő vagy a tükröződést csökkentő polarizált lencsék. 

A tervezésnek ez a multifuncionalitása számos felhasználási lehetőséget nyit meg. Az új kollekció kínál clip-onokat Kék Blokkoló lencsével ami megsemmísiti a kék fényt– tökéletes a számítógépes szem megerőltetésének enyhítésére. Egy másik lehetőség a Tükrös clip-on lencse ami a NASA által kifejlesztett technologiára épül, amelyek 10%-al csökkentik a bejövő fényt a hagyományos lencsékkel szemben, ami ideálissá teszik őket szélsőségesebb körülmények között is. Az igényesebbek számára az tükrös HD továbbfejlesztett védőréteggel büszkékedhetnek, megduplázza hatékonyságukat. 

A korrekciós szemüveget viselők kényelmét szolgálja a Solano CLIP-ON-egy speciális keretsorozat, amely egyetlen kézmozdulattal napszemüveggé alakítható. Egyetlen szemüveged is lehet és kiegészítheted azt további különböző színű és formájú UV -ellenálló clip-onokkal, így játszva a minden nap a divattal variálhatod megjelenésed.